Sk

Next Life - The Lost Age

O.K. Kjør. Hardt.

Det tok sin tid før denne skiva ble anmeldt her på Furore i Harare. Det finnes nok flere grunner, men i hovedsak er det en fordel for oss som anmeldere og for de som ennå ikke har opplevd Next Life ennå. For makan til kompromissløss herjing mellom electronica, hardcore og kaos! Det er vel kun Next Life i landet her som har knukket koden og ”The Lost Age” fortjener en hel bråte med nye lyttere.

Hvis du blander lyden av et bilkræsj som ender i et flammehav og skumle arkadespill er du nesten i nærheten av det Hai og Trond gjør her. Det dunker i blodårer jeg ikke visste eksisterer og det føles strengt tatt som om noen har gitt deg et tungekyss med et råkostjern når skiva er ferdig etter 25 minutter. Du veit sånn metalldings man river ost og gulerøtter med. Men likevel kommer lettere forførende partier som bryter opp det hele. Ja, det er nesten ubehagelig og til tider knusende, men også så fengende påtrengende at man aldri kan føle seg helt trygg.

Som du sikkert har forstått er denne vanskelig å omfavne umiddelbart. Likevel er det en av de mest spennende platene som er sluppet dette året og har du latt deg selv forføre til slutt er det nok ingen vei tilbake. Du kommer ikke til å angre. Sprekt ass! På tide å se på verden på en ny måte.

 

Erick Ellectrick , 27.mars 2009

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Årets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss på.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!