Sřk

Shevils - The White Sea

Til himmels med et kanonskudd.

Det første som slår meg når jeg hører på "The White Sea" er hvor usansynelig kjedelig den er, hvor lite trøkk og lite personlig signatur det finnes bak hvert riff og vokal-linje. Dette er rett og slett pinlig kjedelig fra Shevils (som også er et helt forjævlig dårlig band). Dette har jeg ikke noe tro på.

NEIDA, BARE KØDDA! 

Forventingene var særs høye her i vårt eksil i Bærum (Må bo hjemme hos foreldra mine. For mange fristelser i Oslo. Neida. Joda. Hehe. Lol.) høye etter to knallutgivelser fra Shevils. Det første jeg tenker på når jeg hører gjennom The White Sea er hvor ufattelig fengende dette er og at de overbeviser til de grader. På "One Thousand Years" er vi innom så mange velfungerende stier at jeg blir sittende og gape som en pubertal og heterofil 15-åring på Banana Club i Praha. Festen fortsetter på hele denne fantastiske skiva. "Black Summer" og "When Will I See You Again?" samt åpningskuttet og nevnte "One Thousand Years" stikker seg ut som soleklare høydepunkt foreløpig.

Dette er rett og slett så deilig/skittent for øregangene at det man trenger en real dusj etterpå. Veit hvilken skive jeg skal drikke mårrapilsen til i mårra for å si det sånn. Hehe.

Shevils fortsetter sin trimufferd i undergrunnen, men nå er det vel likevel på tide at flere får øynene opp for et av de tighteste bandene som har slitt ut konsertgulvene i Oslo de siste årene. Det sa jeg forrige gang også, men hallo kom igjen liksom.

PS. Denne omtalen er skrevet på kjøkkenet til min mor mens hun lager middag til meg. Det er derfor jeg tøffer meg sånn.

Erick Ellectrick , 6.november 2015

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!