Sřk

Göttemia - Trigger Happy Fat Family

Hvis heimebrent ble inntatt gjennom året, ville fenomenets navn vært Göttemia.

 Pønks, freaks, misfits and hoods. Hvermannsen, den gemene hop, Jørgen hattemaker og kong Caligula. Alle søte små; Dig In.

Dig In er klokka 23:00 en fredagskveld du jobba overtid og ikke rakk å spise middag. Dig In er et kondom som sprekker. Dig In er en langefinger til rektor. Dig In er 900 trippel kickflip. Dig In er planeten vår som nyser og hopper over et hjerteslag. Dig In er ikke Hjerteslag - haha. Dig In er Dead Moon, Howlin’ Wolf, Wipers, Ty Segall Band, The Weirdos og Anal Babes brygga sammen til ett i en eller annen kjeller. Dig In er nasjonalsangen til Eidsberg - og Eidsberg Über Alles. Dig In er fuzzbass - snakker vi århundrets instrument? Gud Jehova, snakker vi århundrets låt?

Og det beste med Dig In? Låta - å kalle det ei låt i dagens musikkflora er nesten utilgivelig nedverdigende - er nemlig bare det endelige klimakset. Dig In er den usannsynlige og latterlig fantastiske kulminasjonen av ni foregående låter. Ni egne liv, for faen. Ni kapittel med fanteri og noia, bygdetullinger og urban angst, skrikende skattehyl og snerrende hundebjeff som vekselvis kniver og kliner med hverandre. Noen ganger er det et fullt mobilisert punk rock-angrep midt i fleisen, noen ganger er det et industrielt kaos. OG! Som om ikke det var nok allerede, som prikken over alle i-er og kremen over alle kaker, så har jaggu disse jævlene et kommende debutalbum i ermet også. «Trigger Happy Fat Family» er bare et lite stopp på en white trash-rasteplass på veien mot den egentlige moroa.

Rett og slett helt usmakelig bra. Andreas på Tiger har plukket ut det mest passende fra ordboka allerede og snekra sammen en sak på Tigerbloggen. Les den: http://tigernet.no/blog/?p=2156

Kjøp den også.

Fuzzbass. Ille hælvete. Hvor finner jeg det i religionsregisteret liksom?

Erik Johan Egenes , 5.april 2015

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!