Sřk

Dig Deeper - How You Spend Your Days

Fine dager. Dig Deeper imponerer pĂĄ sitt andre album.

Album som How You Spend Your Days er en fryd å lytte til på denne tiden av året. Ikke fordi den framstår kjølig og avvisende, men heller tvinger lytteren til å se tilværelsen i et helt annet lys. Du får en helt vill trang til å oppleve, oppdage og observere (de tre o-ene altså) situasjoner så vel som steder du ikke helt har vært borte i enda.

Med Einar Kaupangs massie vokal i front og et stort fokus på små detajer som blir store i prodksjonen blir bandets andre album en svært interessant reise i seg selv. Det kan til tider føles lettere klaustrofobisk, men utløsningen (hvis det er lov å si) kommer og du føler deg fri. Jada, det kan tolkes helt som du vil etc., men når de billige ordspillene er brukt opp kan jeg garantere deg en lytteropplevelse utenom det vanlige.

Det skorter ikke på detaljer og overraskende vender. Det må vel kunne sies at dette albumet er skapt for vinylformatet? Har du ikke platespiller sier du? Skam deg, men fortvil ikke. Sett på How You Spend Your Days på din digitale lomme mp3-spiller, løp ut i det fine vinterlyset og kjenn på følelsene som dukker opp. Vi snakker om et album du vil huske i lang tid og det, min venn er dager vel brukt. Ba-dum-tssh!

Erick Ellectrick , 5.februar 2015

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!