Sřk

Pow Pow - Pow Pow

Pastellperioden er tilbake.

Min første tanke da jeg lyttet gjennom dette albumet var at det går an å være for inspirert av åttitallet. Tvilen kommer de likevel relativt til gode for, som så mange andre album, må man lytte gjennom noen ganger før man får et helhetlig og endelig inntrykk.

Det er med godt dansehumør Pow Pow lanserer sitt tredje studioalbum. Som nevnt i første omgang flommer det over av den litt pompøse, elsk-hatede åttitallsbeaten, og synthproduksjoner av denne karakter kunne like godt vært spilt av på en walkman. Med glimt i øyet fungerer dette veldig godt for blant annet låtene "Shadows" og allerede godt kjente "Alpha Waves". Førstelåta "Undiscovered Minerals" tipper dessverre over, og blir litt for tilbake til fortiden. Selv om vi fortsatt kan sette pris på Madonna og Ondskapens hotell er det vel ingen som savner hockeysveisen og fluff-og-puff-moten?

Noen av låtene blir litt kjedelige, som "Night & Day" og "Everything". Føles som låter av typen: siste bidrag for å fylle albumet, men fungerer helt ålreit sammen med helheten.

"Sonata" og "Cosmos" skiller seg positivt ut som rene instrumentale låter. Det er elektronika møter fantasy møter dataspill møter noe John Williams kunne bidratt til. Jeg liker´e.

Julie Nordnes Paulsen , 17.oktober 2014

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!