Sřk

David Douglas - Moon Observations

Ikke feil med elektronika fra Nederland nĂĄ.

Beklager den kleine ingressen forresten. Nederland har mer enn coffeeshops, tulipaner, Robben og diverse musikkfestivaler. I 2012 ga elektronikaprodusenten David Douglas ut debut-EPen Royal Horticultural Society som ble svært godt motatt av europeiske elektrofantaster,og nå er mannens debutskive endelig klar for det norske markedet.

Ved første ørekast (et av nyordene Furore har vært så flinke å spre) får jeg helt vilt lyst til å stikke opp til nærmeste taktresse med utsikt over byen og ha en festlig sammenkomst som varer i et døgn mens sola går sakte ned. Beatsene er virkelig lekre på Moon Observations, loopingen og vokaltilsetningen likeså. Det er kjølig, men varmt (sikkert en setning plateanmeldere i Skandinavia har brukt om elektronisk musikk tre tusen ganger fra før). "Higher" stikker seg ut som noe du vil høre på når du vil ha perfekt balanse på festen din, mens tittelsporet er en opplagt låt på spillelista di når du slentrer rundt gatelangs og myser. Og sannelig dukker ikke Petter Carlsen opp på "Sweet Moonflower" også.

Alt i alt er dette en skive som oser gode tider, men likevel kan oppleves som lettere melankolsk. Noe elektronisk musikk ofte gjør.

Konsert på Landmark i Bergen i morgen (25.09) og på Dattera Til Hagen i Oslo fredag (26.09). Begge med norske Intertwine.

Erick Ellectrick , 24.september 2014

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!