Sřk

Moon Relay - Moon Relay

Make Your Own Kind Of Music.

Kvartetten Moon Relay har vært et spennende og mystisk navn en god stund allerede. Hvis du driter i den kjedelige innledningen som nettopp ble skrevet skal jeg prøve å beskrive hvordan det føles å høre på Moon Relay.

En god venn av meg sa det enkelt: "Hvis du kommer over ei skive, som vil at du skal komme, som gjør at du nesten kommer og gjør deg hikstende etter å komme... Ja, da er det en bra skive". Vel, det er ikke nøyaktig det han sa der og da, men det stemmer hvis du tolker musikken riktig. Og riktig = din egen vinkling.

Moon Relay gir deg førti særegne og suggerende minutter. Det er mye som skjer, det er mye du ikke kan forstå. Uansett gjør Moon Relay sin helt egne greie og helt egen retning. Etter fire minutter vil du sitte og tromme på alt som er nært deg både fysisk og psykisk. Et bord, en skulder eller dine egne nervestrenger. You name it.

Du må gjøre opp din egen mening når du har denne perlen av en utgivelse på øret. Og det er bare en liten promille av det som gjøre Moon Relay så himla bra. Gleder meg forøvrig til Moon Relay-fans skal rope på sin favoritt-låt.

 

Erick Ellectrick , 5.september 2014

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!