Sřk

Torkelsen - Sattellittskygge

Med ønsker om en groovy sommer.

Den unge produsenten og beatmekkern Torkelsen fra Fredikstad har lenge vært en favoritt her hos Furore i Harare og han gjør heller ikke skam på seg selv med sin andre utgivelse Sattellittskygge (forøvrig en av årets fineste titler). At gutten også har blitt lagt merke til utenfor landets grenser (spilt blant annet på Roskilde i fjor) er også fullstendig fortjent.

Ser vi på den selvtitulerte debuten som kom for to år siden versus Sattellittskygge har Torkelsen fortsatt beholdt mye av oppdagelseslysten og lekenheten, men samtidig også blitt en tryggere artist. Hører du på "Whole" merker du fort at dette er en artist som tør å utforske noe nytt. Som lytter vil du oppdage små, men viktige detaljer for hver gang du lytter til skiva når du sitter i parken, ved vannkanten eller mutters aleine bak stengte dører.

Personlig mener jeg at Torkelsen alltid har hatt et snev av mystikk over seg og jeg har fortsatt til gode å forstå meg på hans musikalske univers. Dette er et fremtidsrettet album smekkfullt av lekre detaljer og du får garantert en god sommer med denne på øret.

Men nå: Ut i sola! Skulle egentlig lage et fiffig ordspill med Sattellittskygge her, men droppa det fordi redselen for å bli oppfattet som en tøysekopp rett og slett er for stor.

Erick Ellectrick , 6.juni 2014

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!