Sřk

Jesus Fucking Christ - Homophobia Is Like Totally Gay

Time for Jesus, baby! Save me, Jesus.

Vi har nevnt og intervjua Jesus Fucking Christ aka Remi Semshaug Langseth på vår ydmyke lille nettside før, men nå er det på tide å sette tennene i EPen som har fått den feiende flotte tittelen Homophobia Is Like Totally Gay. En rimelig vakker tittel på en spinnvill EP spør du meg. Men om det heler faller i smak? Herregud! JA! Det er vel denne type Jesuser vi trenger flere av.

Semshaug Langseth har en av de mest markante, gjenkjennelige og gåsehudfremkallende stemmene her til lands. Noe han har bevist i flere settinger (spesielt med Like Rats From A Sinking Ship) før og det er en fryd å høre vokalen hans i en brutal elektronisk setting. Hør bare på "Pope On A Rope (Religion III)" og "Imma Gonna Kick U In Da Face". Hits, baby! Det er tydelig at både Blood Brothers og NIN har satt sitt preg på den halvunge mannen (noe han selv heller ikke legger skjul på), men legger man sammen en og to og mange er debuten til Jesus Fucking Christ et mer helstøpt produkt enn det man kan si om post-Blood Brothers-prosjektene Neon Blonde (det var vel fortsatt i BB sin levetid men likavæl) og Jaguar Love.

Jesus Fucking Christ gjør det hele til en helvetes blasfemisk fest med unntak av låta "Love You 2 Bits" som (bortsett fra det siste minuttet, som er fabelaktig!) minner meg om noe fra en lettere utvaska periode på slutten av 90- og begynnelsen av 00-tallet. Uansett er det fort glemt når EPen holder et så høyt nivå, og man vil bare ha litt mer hver gang den får rotasjon på anlegget i våre beskjedne dog nyvaska Furore-lokaler.

Hør på denne. Kos deg. God påske.

 

Erick Ellectrick , 16.april 2014

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!