Sřk

Cloud Nothings - Here & Nowhere Else

Here & Nowhere Else er en deilig, stygg, støyete og komplett pønkaffære.

Cloud Nothings, som startet som det falske en-mannsprosjektet til Dylan Baldi i 2009, har nå vokst seg til å bli noe større og utvilsomt bedre for hver skive som er gitt ut. Attack On Memory fra 2012 var en av det årets beste skiver. Tettpakka med hits (i mine øyne), energi og utvilsomt en av de beste instrumentalpønkelåter i 2012.

Det er ikke mange som klarer å overføre liveenergien til plate, men det klarer Cloud Nothings med glans! Noe dde også har gjort denne gangen. De høres og føles mye modnere enn de var på Attack On Memory , uten at pønken forsvinner. De har klart å krystallisere og definere lyden enda mer, blitt litt tightere liksom. De er på en måte enda mere Cloud Nothings enn de var før, hvis du skjønner hva jeg mener.

De griper oss fra første sekund med den herlige finbråkete "Quieter Today", som er et herlig anthem og vanvittig positiv i forhod til starten på AoM.

"Just See Fear" er annen låt som utmerker seg, og man hører enda tydeligere hvor mye sikrere Dylan Baldi er som vokalist og frontmann. Det er melodiøse gitarer og en insisterende rytmeseksjon som bare ikke gir slipp og skrikinga som lar hjertet pumpe helt til avslutningen! Dette holder de på med hele skiva gjennom, men jeg må si at de siste fire på skiva er en seiersrekke i seg selv.

Først med "Giving Into Seeing" (som er så røft pen), og som tidligere bassist må jeg si at den inneholder en suveren basslinje.

"I’m Not Part Of Me", skivas avslutningspor, ER DET BESTE DE NOEN GANG HAR LAGD! Hele veien har ledet il dette øyeblikket, alle låtene har ledet til denne kulminasjonen av en låt. Her får de vist seg fra sine herligste sider, en utrolig låt som har alt.

Det eneste viktige å skrive om den skiva er uansett at dette er herlig pønkglede fra start til slutt. En herlig blanding av støypop, styggpønk og skittenrock på engang. Fy fader for en skive, og som jeg gleder meg til konserten på John Dee den 13.mai! Du ser meg nok helt framme ved scenekanten for engangs skyld, hylende, dansende, moshende og jublende! Me sjåast!

Mark Kibibiro , 9.april 2014

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!