Sřk

Wolves Like Us - Black Soul Choir

Den svartmalte og værbitte sjømannsemo-skuta seiler videre med flagget høyt i vinden.

Wolves Like Us, as. Hvor skal jeg begynne? Bandet som drar på turné da «det passer med ferier» og «gjør detta bare på gøy, fordi vi er såpass gamle nå». Det merkes at gutta har det gøy. Ja greit, det er dystert, men det føles en enorm glede i spillinga deres. Gutta har helt klart peil på hvordan ting skal være og det er en nytelse å få være i deres sfære.

Jeg stod på kaia i hjembygda en sur og våt kveld med førsteskiva til WLU i øra og så utover havet. Det passa seg, liksom. Et eller annet med å få de dystre og harde riffa deres banka inn i hjernen, mens værgudene ikke ville noe annet enn å hate meg. Fin kveld det, når jeg tenker meg om. Da jeg så de live endte jeg opp med et par brista ribbein. Det også passa seg ganske bra. For det er sånn musikk dette er; man vil enten moshe med en gjeng skjeggete og tatoverte bikerdudes, eller nyte den aleine i kjipt vær og tenke over sin egen mannlige eksistens. «Black Soul Choir» er intet unntak.

Det føles så himla godt og oppleve et band som driter i fengende «hooks» og heller bare kjører på med det de kan best, mørk hardrock. «Black Soul Choir» plukker opp der «Late Love» ga seg og det er egentlig ganske bra. Hvorfor prøve seg på noe annet når man kan rendyrke det man kan best i steden? Dette er en stilstudie i hvordan man ikke skal bry seg om trender, ikke skal bry seg om hva alle andre synes og ikke minst hvorfor man skal gjøre det man virkelig elsker. Så, hvis ikke du liker denne skiva ljuger du, slutt og ljug! Dette er noe alle burde ha i samlinga si. Tvert.

Johan Diego , 5.mars 2014

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!