Sk

Bok: PRINCE SHOCKADELICA

Ikke ofte vi skriver om bøker her på Furore. Kan de folka der lese a???, spør du deg selv sikkert nå. Men når det kommer til Prince må vi jo i hvert fall gjøre et forsøk.

Christer Falck er kjent som mye rart, men også som en av Norges/Europas/verdens (?) største Prince-fans. Sammen med den minst like Prince-frelste Petter Aagaard har de to i løpet av et halvt år skrevet en nesten 500-siders bibel om den lille, men geniale trollmannen fra Minneapolis.

Her finner du mye gull enten du liker Prince fra før, er nyskjerrig eller trodde du hatet han. Fullstendig biografi, velskrevne essays av Birgitte Mandelid, Martin Bjørnersen, Jan Omdahl, Anne Danielsen og Audun Vinger, samt teksttolkninger av Frode Grytten, Caroline Andersen, Nils-Øivind Haagensen, Cornelius Jakhelln, Fredrik Wandrup og Frithjof Jacobsen, pluss quiz og annet småsnacks er bare noe av det du finner i denne herligheten. Og det var jævla mye jeg ikke visste (som om det var noe nytt?).

Boka anbefales på det varmeste og ingenting er bedre enn å lese noe som er skrevet av individer som virkelig elsker temaet. I dette tilfellet Prince.

Visste du forresten at Prince var sterkt ønsket til å bidra i en episode av The Simpsons? I samme ånd som Michael Jackson gjorde. "In the episode, Prince gets everyone in the town to ´loosen up, become more flamboyent, everyone becomes more sexually open, they´re dressing in paisley." Dessverre sa han til slutt nei, men kanskje ikke så rart?

Boka slippes 27. januar.

Erick Ellectrick , 23.januar 2014

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Årets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss på.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!