Sřk

Intervju: Minnie-Oh

Heiheihei. I dag skal jeg intervjue Minnie-Oh.

Hvorfor navnet Minnie-Oh egentlig? Venter du på et søksmål fra Disney?
 

- Jeg har alltid vært hemmelig forelska i Mikke Mus og prøver med dette å vinne ham over til the dark side. Også klinger det fint da.

Hva handler "Step Up" om?
 

-Låta er inspirert av den følelsen man får når man ser noen som man har vært glad i før og fortsatt kjenner det merkelige suget i magen. En blanding av forvirring og bittersøthet. En slags hilsen fra fortida.

Finnes det noen albumplaner i framtiden?
 

-I første omgang tenker vi å gi ut singler, og det er allerede planer om to til etter denne, men jeg har massevis av låter som er klare for studio, så vi ser det an etterhvert.

Har du noen planer om å gjenåpne Flashdance på noen måte?
 

- Per i dag har jeg kun Flashdance som en popup-butikk i forskjellige lokaler og på festivaler. Jeg tror ikke jeg kommer til å åpne en fysisk butikk igjen, men man skal aldri si aldri. Både butikken og musikken krevde mye tid og nå har jeg valgt å prioritere musikken.

Nevn dine tre favorittplasser i Oslo?
 

- Vurderte nevne noe natur, noe kultur og noe om at lille Oslo har alt osv. Men la oss være ærlige; når jeg har fri finner du meg stort sett på Revolver, Mono eller Bonanza.

Hvordan var musikkmiljøet i Larvik?
 

- Det var bra! Vi var ganske mange som drev med musikk på den tida og vi hadde tilgang på øvingslokaler, konsertscener og ressurser. Jeg husker vi fikk være med på en samle-cd med unge artister fra Larvik i 1996. Skiva hadde det klingende navnet "Absolutt Rekti" og vi var stolte som fy og følte vi hadde blitt popstjerner over natta.

Hvilke norske artister hører du på om dagen?
 

- Susanne Sundfør, Truls, Kvelertak, Man the Machetes, Blood Command og Sandra Kolstad. Også venter jeg spent på nytt materiale fra Rumble in Rhodos.

Hvordan ser festivlasommeren din ut?

- Jeg skal på Øya selvsagt, også tipper jeg det blir en dag innom Slottsfjell. Og nå så jeg akkurat at Stavernfestivalen har booka min o-elskede Håkan Hellström, så da må jeg vel dit en dag også.

Tidenes tre beste filmer?

- Jeg er ikke særlig oppdatert på film, ei heller særlig filminteressert, så da nevner jeg bare de filmene jeg har sett flest ganger (av opplagte grunner): Star Wars - A New Hope, The Empire Strikes Back og Return of the Jedi.

Håper vi ser deg snart. <3

Release på Internasjonalen i mårra. Mer info her!
 

Erick Ellectrick , 7.mai 2013

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!